Loader

Bloemkoolschotel met gehakt en bechamelsaus

2006-05-12
  • Servings: 4 of meer
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 grote bloemkool
    1 prei
    1 bakje champions
    300 gram gehakt
    1ui
    1 blikje tomaat kleintje
    1 theelepel sambal
    1 halve bouillon tablet
    2 eetlepels sojasaus
    zout voor de smaak
    voor de beshamel saus boter en meel en melk en een kuipje smeer kaas
    gerapte kaas een zakje

Method

Step 1

je kookt de bloemkool apart in een pan tot het gaar kookt met zout natuurlijk. en dan pak je een andere pan en en daar doe je een grote klont boter in en bak je de gehakt, daarna de ui en prei, de champions enalles samen bakken en dan doe de blikje tomaat erbij en doe je er een beetje water erbijen even laten pruttelen en de boullion er bij voegen met de theelepel sambal

en de soyasaus.en op smaak brengen met zout, en even laten indikken.

daarna de beshamel saus klaar maken en op het laatst de smeer kaas er bij doen het wordt een lekkere kaas saus

dan pak je de gare bloemkool en doe je die in een oven schaal en doe eerst de boemkool op de bodem en dan de gehakt saus er boven op en dan de beshamel saus en daar boven op de geraspte kaas en dan doe je die in de oven op 200 c

tot het een beetje bruin begint te worden en kun je die er uit halen, en ik zou zeggen smakkelijk eten het smaakt heel lekker.bil hane we sifhe

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by DouNi on 28-09-2008

    heel lekker,sausje met prei is ook lekker om in bourek klaar te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.