Loader

Bliget djel zenzlan

2006-06-20
  • Servings: 40
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 43
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

43 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 200 gr sesamzaad, geroosterd
    250 gr bloem
    2 eigelen
    2 eetl. gesmolten boter
    2 tl. kaneel
    2 tl. gemalen anijs
    Lauwe melk om te kneden
    Hele gepelde en gebakken amandelen
    1 pot Honing
    Olie om te frituren

Method

Step 1

Maak een deeg dat soepel is. Rol het uit en snij er kleine vierkantjes uit. Breng twee tegenoverliggende punten naar elkaar toe en plak deze aan elkaar met een papje van bloem en water. Maak ze zo allemaal af en frituur ze dan gaar.

Dompel ze in de honing en laat uitlekken.

Doe dan nog een hele amandel in de opening.

Deel dit recept met anderen

Comments (19)

  1. posted by fatema on 21-06-2006

    deze koekjes vind ik echt lekker. ik zal ze een keertje maken:D.

  2. posted by hayatdoenja on 21-06-2006

    heerlijk meid, bedankt voor je recepten

  3. posted by moslima on 22-06-2006

    Deze koekjes was ik altijd naar op zoek nu heb ik ze, heel erg bedankt voor deze heerlijke koekjes recept.

  4. posted by asi on 03-07-2006

    deze koekjes zijn lekker in ramadan.dat sortzijn

  5. posted by asi on 03-07-2006

    sorry

  6. posted by asi on 04-07-2006

    sorry over die fout van gisteren.dat was mijn zoonje hij was met mij aan toetsbord tegrablen. ik heb niet gezien.

  7. posted by ellouisa on 05-07-2006

    haha maakt niet uit hoor

  8. posted by asi on 10-07-2006

    ik bedool en sort shebekje.

  9. posted by ellouisa on 11-07-2006

    ja ze smaken een beetje naar shebekia, maar toch net anders

  10. posted by asi on 11-09-2006

    heey ellouisa.ik wil deze koekjes graag maken.voor ramaden maar ik heb geen vierkant vorem.kan ik met ies aders doen.

  11. posted by sami on 19-09-2006

    hallo ik wilde effe zegen dat het echt lekker koekjes zijn.maar ik heb een vraagje aan jou ik heb chebekja gemaakt.en nu heb ik veel olie over kan ik het daar ook in bakken of niet graag u ant. dankje

  12. posted by sami on 21-09-2006

    hallo daar ben ik dan weer.ik heb deze koekjes gemaakt en ze zijn zo lekker. en makelijk. dankje groetjes

  13. posted by ellouisa on 13-05-2007

    sorry ik zie jullie commentaar nu pas haha na een half jaar!
    Je hebt geen vierkante vorm nodig, je kan het gewoon zelf uitsnijden.
    Je kan het in de olie van shebakia bakken idd.

  14. posted by 00kok00 on 04-07-2007

    lijkt me lekker k ga ze nu proberen

  15. posted by hanan.a.n on 20-07-2007

    die koekjes smaken lekker.bedankt vr recept

  16. posted by tahtah on 25-04-2008

    Salam, Ik heb de koekjes gemaakt maar het deeg was plakkerig dus nu weet ik niet wat ik fout heb gedaan . Na het bakken waren de koekjes veelste hard.

  17. posted by Yasemin on 07-10-2008

    Ik ga deze koekjes zeker proberen. Ik hoop dat ze lekker smaken.

  18. posted by paprika on 07-11-2008

    Ik ga deze koekjes zeker proberen.

  19. posted by toutou20 on 12-08-2009

    ik heb ze gemaakt hellaas zijn ze niet gelukt, ze gingen open toen ik ze aan het frituren was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.