Loader

Bladerdeeg met tonijn en ei

2006-05-14
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.4 / 5)

2.4 5 24
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

24 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 pak bladerdeeg
    6 eieren
    1 blikje tonijn
    1 of 2 theelepels harissa
    1 kleine hoeveelheid geraspte kaas

Method

Step 1

Je kookt de eieren, tot je hard gekookte eieren hebt.dan prak je de eieren met de vork tot hele kleine stukjes hebt .dan doe de tonijn er bij en de harissa naar smaak en de kaas. en roer je alles door elkaar en zouten natuurlijk.

Dan pak je bladerdeeg die al ontdooit is en vul je die met de vulling. Tot alles op is. Oven op 200 graden.

Tot de bladerdeeg een mooi goud bruin kleurtje krijgt. eet Simpel .

Bil hane we shafe

je kan de harissa ook weg laten en daar in de plaats zwarte peper doen

Deel dit recept met anderen

Comments (10)

  1. posted by mamanissa on 15-05-2006

    dat is toch soort brik? 6 eiren vind ik best veel ,hoeveel stuk kan je van maken ?

  2. posted by mamanissa on 15-05-2006

    dat is toch soort brik? 6 eiren vind ik best veel ,hoeveel stuk kan je van maken ?

  3. posted by mashallah on 15-05-2006

    hallo mamanissa
    nee dit is geen brik dit wordt in tunisie pate genoemt.je kunt het in alle pateseries eten. als je 6 eieren te veel vindt kun je ook minder pakken.je kunt er 10 van maken met 6 eieren. groetjes

  4. posted by mamanissa on 15-05-2006

    oh ik snap wat je bedoelt pate , die eten we daar ook idd altijd , erg lekker ,nou ik maak het heel snel inshallah
    dankjewel liefs x

  5. posted by mamanissa on 15-05-2006

    zit nu in oven en ziet heerlijk uit en oh het was toch wat over gebeleven wat ik gedaan heb met de mengsel 2 el myo doorheen heb ik gelijk eiren salade haha goed toch
    zal voortaan vaak maken

  6. posted by mashallah on 15-05-2006

    saha
    heb je het al geproeft?ik hoop dat je het lekker vindt.slim van je om van de rest eiersalade te maken.liefs moi

  7. posted by mamanissa on 15-05-2006

    jaa het heeft echt goed gesmaakt zeg ,gewoon zoals in tunesia word gemaakt en smaakt ,ja de eiren salade was ook lekker met stokbrood superr
    liefs x

  8. posted by nouria_24 on 17-05-2006

    Hmm, lekker, dit ga ik starks ook eens proberen!

  9. posted by nouria_24 on 18-05-2006

    Het was heerlijk, en ik had ook nog wat tonijn/ei mengsel over en dat heb ik gewoon door de sla gedaan met wat komkommer en tomaat erbij. Lekker makkelijk!

  10. posted by mashallah on 18-05-2006

    hallo nouria
    saha liek,ik ben blij dat je het lekker vond.een goed idee van je om van de rest een salade te maken.groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.