Loader

Bananencake

2005-10-20
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 100 gram boter
    - 225 gram bruine suiker
    - 1 losgeklopt ei
    - 225 gram volkorenmeel
    - 1/2 theelepel zout
    - 1/2 theelepel bakpoeder
    - 4 eetlepels yoghurt
    - 2 rijpe bananen
    - 50 gram rozijnen
    - 100 gram gemengde noten (of sesamzaadjes of zonnebloempitten)

Method

Step 1

Verwarm de oven voor op 180°.

Maak de boter zacht en meng met de bruine suiker. Langzaam het losgeklopt ei toevoegen. Gezeefde bloem toevoegen, samen met zout en bakpoeder. Dan de yoghurt, geprakte bananen, rozijnen en noten toevoegen, en even goed blijven roeren.

Het mengsel in een ingevet bakblik gieten en bakken op 180° gedurende 1 uur.

Als je niet weet wat te doen met die laatste banaan in de fruitschaal ……

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by fati on 21-10-2005

    in welke bakblik moet ik die doen ik heb die van ronde van 30 en die lange van 30 cm

  2. posted by Samyrah on 21-10-2005

    Dat kan je zelf kiezen hoor, zelf gebruik ik altijd een rond, maar dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

  3. posted by fati on 21-10-2005

    ok badank schatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.