Antilliaans rundvlees
2006-04-02- Cuisine: Antiliaanse
- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.7 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 500 gr runderlappen (stoofvlees) in blokjes gesneden
Peper en zout
2 teentjes knoflook
1 blikje ananasstukjes
1 rode paprika
1 groene paprika
1 el bruine suiker
Sap van een halve citroen
2 el tomatenketchup
Method
Step 1
Smeer het vlees in met zout en peper en pers de knoflook uit. Bak de vleesstukjes in wat boter of olie en voeg de knoflook toe.
Bak het bruin aan alle kanten. Snijd de paprika in repen en laat de ananas uitlekken.
Voeg het ananassap en de tomatenketchup toe en laat dit 1 uur stoven op een laag vuurtje (doe er eventueel wat water bij).
Voeg dan de paprika en ananas toe en maak het op smaak met de suiker en citroensap.
Stoof het nog een half uurtje door en eet het met rijst en salade.
posted by sami on 03-04-2006
hoi dat is lekker.maar kan ik het ook zonder knoflook maken en denk je dat het lekker zal smaken?
posted by ellouisa on 03-04-2006
je kan het proberen, maar ik heb dan altijd het gevoel dat er iets mist….
posted by Zilla on 21-09-2006
Deze ga ik komend weekend maken, hij lijkt me erg lekker!
posted by Zilla on 26-09-2006
Heerlijk gegeten!! Lekker weinig werk (buiten het stoven om dan). Ideaal dus voor een luie dag. Ik heb er rijst met een groene salade bij gegeten. Mijn ordner met de verzamelde recepten van tajine.nl puilt langzamerhand uit!