Loader

Amandelkoekjes – Bonbons

2005-10-31
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.1 / 5)

2.1 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500 gram amandelen
    2 soepkommen poedersuiker (tawas
    kommen)
    4 eetlepels mazhar
    25 gram gesmolten boter
    Voor de garnering:
    basterdsuiker en gewone suiker door elkaar gemengd

Method

Step 1

Laat de amndelen in kokend water weken en ontvel de amandelen.

Laatd emandelen goed roog worden

maal de amandelen tot een plakkerige kruimels

Doe in eneteiltje en voeg de rest van de ingredienten toe.

roer het goed samen.

maak met je vinger sen driehoekje (of bolletje wat je zelf wil)

haal het driehoekje helemaal door de basterdsuiker heen.

leg danhet driehoekje op een bakplaat

werk zo alles af.

laathet in een voorverwamrde oven op 150 graden gaar worden. a;s je de koekjes eruit haleerst alten afkoelen want anders breken ze!

lekker makkelijk

Deel dit recept met anderen

Comments (7)

  1. posted by sihamkleuter on 31-10-2005

    hee waarom staat mijn naam er niet bij?
    beheerders er gaat iets mis hier.

  2. posted by sihamkleuter on 31-10-2005

    het is trouwens bruine basterdsuiker

  3. posted by oortje31 on 01-11-2005

    he bollie je zei dat ze mislukt waren zo zien ze er dus niet uit, lekker!!!

  4. posted by sihamkleuter on 01-11-2005

    ja mijn 1e idee is mislukt.
    Ik wilde toch baklava ballatje smaken ze3hma hahaha
    dus heb ik maar wat anders met de vulling gedaan.
    De foto is alleen niet zo mooi genomen het was al donker.
    hahah het was 12 uur snachts….

  5. posted by sihamkleuter on 01-11-2005

    en noem me geen bolle

  6. posted by Jallie on 02-11-2005

    maarreh MOET je bruine bastardsuiker hebben?
    of hoeft da nie persee?

  7. posted by yasmina on 07-09-2006

    het ziet heel lekker uit, ik wil insha Allah maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.