Amandelen pellen
2014-08-29- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
- Cook Time: 10m
- Ready In: 30m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Hoe je amandelen kan pellen.
Ingredients
- amandelen
- Water
Method
Step 1
Neem amandelen, zoveel als je nodig hebt.
Doe ze in een pannetje met water erbij tot de amandelen onder staan.
Breng dit aan de kook en zet dan het vuur wat lager.
Laat een paar minuutjes koken en giet de amandelen dan af.
Spoel ze af met koud water en laat even uitwasemen.
Wrijf dan de velletjes eraf, je kan ze er zo "uitfloepen".
Leg ze op een theedoek en droog goed af.
Hierna kan je ze malen of eerst even bakken in wat olie en dan malen.
Foto: internet