Loader

Recipes from Ingredient: Zout

Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.

Traditionele nasi

Traditionele nasi

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Traditionele Nasi, Nasi is de Indonesische en Maleisische term voor gekookte rijst. In Nederland wordt de term nasi (soms geschreven als "nassi") vaak gebruikt om het gerecht nasi goreng aan te duiden.

Read more
Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

kipvleugeltjes en aardappels in de oven!!

Read more
Charmilla - Marokkaanse saus

Charmilla – Marokkaanse saus

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Charmilla, Marokkaanse saus, recept uit de Marokkaanse keuken.

Read more
Mini bladerdeeg hapjes met kip

Mini bladerdeeg hapjes met kip

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Mini bladerdeeg hapjes met kip, Snijd de kipfilet in grove stukken en mix het in de keuken machine tot gehakt, dan snijd de ui en paprika in kleine stukjes.

Read more
Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip/Groenten of kaas, Lekkere bladerdeeghapjes die je kan vullen naar eigen smaak en fantasie.

Read more
Harira - Marokkaanse soep

Harira – Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn voor je lichaam na een dag vasten. Buiten de ramadan kun je de soep uiteraard ook eten hoor, lekker met een hapje erbij of voor de lunch. Als voorgerecht kan ook, maar de soep is ...

Read more
Voorgerecht salade

Voorgerecht salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Voorgerecht Salade, Kook de pasta of rijst, de aardappels en de wortels gaar, doe het allemaal in aparte bakjes.

Read more
Rijst met Tonijn

Rijst met Tonijn

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Rijst met Tonijn, Snijd de ui en de paprika in blokjes en bak ze in een pan een beetje bruin, voeg de geperste knoflook en gesneden peterselie toe.

Read more
Donuts

Donuts

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Donuts, dit donuts recept is het enige dat bij mij goed lukt en dat ook lekker is. Het is heel makkelijk.

Read more