Loader

Recipes from Ingredient: Paprikapoeder

Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en gemalen paprika’s waarvan de pitten verwijderd zijn. Dit zijn niet de bekende blokvormige rode paprika’s, maar van een speciale puntige soort die 12-15 cm lang wordt en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm klimaat. Deze soort is familie van de Spaanse peper maar milder van smaak. Hoe lichter de paprika's van kleur zijn, hoe beter de kwaliteit van het poeder wordt.

Gevulde aubergines met gehakt

Gevulde aubergines met gehakt

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Gevulde aubergines met gehakt, dit is echt een heerlijk recept yum yum! We eten het zeker 1 keer in de week en iedereen in dit huis is er weg van mashallah. Ik weet niet zeker uit welk land dit komt maar mijn schoonmoeder zegt dat elk arabies land zo een ...

Read more
Paprikasalade

Paprikasalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Paprikasalade, heel simpel, maar heel lekker. Je kan de paprika's ook in een oven roosteren, maar let op dat ze niet te zacht worden.

Read more
Tchekchouka

Tchekchouka

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tchekchouka, De tomaten ontvellen, halveren en van pitjes ontdoen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De olie in een ruime pan verwarmen en de tomaten toevoegen.

Read more
Gevulde witte bolletjes

Gevulde witte bolletjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Gevulde witte bolletjes, Worst in kleine blokjes gesneden, Bak de ui en paprika in een paar minuten, moet niet goed gebakken zijn.

Read more
Hartige taart met champignons en mais

Hartige taart met champignons en mais

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Hartige taart, heel makkelijk recept, je kunt ook andere soort groenten gebruiken. dan laat je de champignons weg. Met broccoli is die ook heerlijk, dan geen mais erbij doen.

Read more
Ma3koeda - maakouda

Ma3koeda – maakouda

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat heel handig is is dat je je de overgebleven puree hiervoor kan gebruiken. Je hoeft het alleen maar te kruiden!

Read more
Basmati rijst met kipvleugels

Basmati rijst met kippenvleugels

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Basmati rijst met kipvleugels, Neem wel een goede geurige Basmati rijst, en wees zuinig met zout omdat je bouillonblokje gebruikt, je wilt toch geen zoutige eten op tafel zetten.

Read more
Tajine met kip en groenten

Tajine met kip en groenten

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Tajine met kip en groenten, Met warm knapperig brood eten, je kunt er een simpele salade erbij nemen, maar ik doe zonder want je raakt snel vol van die tajine!!!

Read more
Tajine met lamslever

Tajine met lamslever

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Tajine met lamslever, echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden zou dit recept verbazen!!! hoofdgerecht voor 2, voorgerecht voor 4 personen

Read more
Charmoula

Charmoula

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Charmoula, Marokkaanse saus, Echt een aanrader lekker bij swa of bij de barbeque

Read more