Spinazietaart
2005-10-29- Cuisine: Mediteraanse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 6
Average Member Rating
(4.9 / 5)
8 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1 pak deeg voor hartige taart (diepvries), ontdooid
2 pakken bladspinazie (diepvries, a 450 g), ontdooid
100 g fetakaas
3 eieren
100 ml slagroom
Materialen
bakplaat (30 x 35 cm), ingevet
Method
Step 1
Oven voorverwarmen op 200 ºC. Deegplakjes op ingevette bakplaat leggen en naden goed dichtdrukken. Randen twee keer terugvouwen zodat opstaand randje ontstaat.
Spinazie in zeef goed laten uitlekken en met lepel zo veel mogelijk vocht eruit drukken. Spinazie over deegbodem verdelen. feta erboven verkruimelen. Eieren met room, zout en peper naar smaak loskloppen en over taart schenken. Bakplaat 1 richel onder midden van oven schuiven en in taart in 25-30 min. goudbruin en gaar bakken. Uit oven nemen en warm of op kamertemperatuur serveren.heerlijk bij tomatensoep
posted by oem Yahya on 11-01-2006
Ik vond het echt super lekker en was echt makkelijk
posted by soussia81 on 28-01-2006
ik heb em vandaag gemaakt,was echt heerlijk.
posted by marocovic on 05-02-2006
kan het ook met gehakt
posted by nouria_24 on 18-05-2006
Ik ga het vandaag eens proberen en dan met een beetje gehakt of tonijn erdoor.
posted by nouria_24 on 19-05-2006
Ik heb em gister gemaakt, maar dan zonder kaas en mét tonijn, mais, olijven en champignonnetjes. Het was echt heerlijk!
posted by Ilhame on 12-11-2006
Is het echt een voorgemaakte deeg of een pakje dat je zelf moet kneden. En hoe heet het precies 😀
posted by Ilhame on 12-11-2006
Is het echt een voorgemaakte deeg of een pakje dat je zelf moet kneden. En hoe heet het precies 😀
posted by Ilhame on 12-11-2006
Is het echt een voorgemaakte deeg of een pakje dat je zelf moet kneden. En hoe heet het precies 😀
posted by amientje on 28-08-2007
?
posted by ilham_ on 29-09-2007
hij is heerlijk alleen die deeg aan de zijkant werd heel erg hard
posted by fatihaoemromaisae on 30-07-2012
kan je ook bladerdeeg gebruikten? Dat vraag ik mij namelijk af