Loader

Spinazietaart

2005-10-29
  • Servings: 6
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.9 / 5)

4.9 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Amlou – extra ingrediënten

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 pak deeg voor hartige taart (diepvries), ontdooid
    2 pakken bladspinazie (diepvries, a 450 g), ontdooid
    100 g fetakaas
    3 eieren
    100 ml slagroom
    Materialen
    bakplaat (30 x 35 cm), ingevet

Method

Step 1

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Deegplakjes op ingevette bakplaat leggen en naden goed dichtdrukken. Randen twee keer terugvouwen zodat opstaand randje ontstaat.

Spinazie in zeef goed laten uitlekken en met lepel zo veel mogelijk vocht eruit drukken.

Spinazie over deegbodem verdelen. feta erboven verkruimelen. Eieren met room, zout en peper naar smaak loskloppen en over taart schenken.

Bakplaat 1 richel onder midden van oven schuiven en in taart in 25-30 min. goudbruin en gaar bakken.

Uit oven nemen en warm of op kamertemperatuur serveren.

heerlijk bij tomatensoep

Deel dit recept met anderen

Comments (11)

  1. posted by oem Yahya on 11-01-2006

    Ik vond het echt super lekker en was echt makkelijk

  2. posted by soussia81 on 28-01-2006

    ik heb em vandaag gemaakt,was echt heerlijk.

  3. posted by marocovic on 05-02-2006

    kan het ook met gehakt

  4. posted by nouria_24 on 18-05-2006

    Ik ga het vandaag eens proberen en dan met een beetje gehakt of tonijn erdoor.

  5. posted by nouria_24 on 19-05-2006

    Ik heb em gister gemaakt, maar dan zonder kaas en mét tonijn, mais, olijven en champignonnetjes. Het was echt heerlijk!

  6. posted by Ilhame on 12-11-2006

    Is het echt een voorgemaakte deeg of een pakje dat je zelf moet kneden. En hoe heet het precies 😀

  7. posted by Ilhame on 12-11-2006

    Is het echt een voorgemaakte deeg of een pakje dat je zelf moet kneden. En hoe heet het precies 😀

  8. posted by Ilhame on 12-11-2006

    Is het echt een voorgemaakte deeg of een pakje dat je zelf moet kneden. En hoe heet het precies 😀

  9. posted by amientje on 28-08-2007

    ?

  10. posted by ilham_ on 29-09-2007

    hij is heerlijk alleen die deeg aan de zijkant werd heel erg hard

  11. posted by fatihaoemromaisae on 30-07-2012

    kan je ook bladerdeeg gebruikten? Dat vraag ik mij namelijk af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.