Loader

Recipe Skill Level: Erg simpel

Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more
Tjap Tjoy met Kip

Tjap Tjoy met Kip

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee Kantonese woorden: tjap, dat 'gemengd' betekent en tjoi, dat 'groente' betekent. In het Hokkien betekent tjap echter 'tien' en tjoi ook groente, dus in deze taal betekent het 'tien groenten'.

Read more
Chinese mihoen

Chinese mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Mihoen is een dunne, Chinese noedel, gemaakt van rijstbloem. Het is ook bekend onder de naam bihoen (Mihoen en bihoen zijn beide benamingen uit de Min Nan talen) of rijstvermicelli. In Thailand staat deze noedel bekend als sen mie, in Vietnam als Bún, in de Filipijnen als bihon, in Maleisië ...

Read more
Charmilla - Marokkaanse saus

Charmilla – Marokkaanse saus

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Charmilla, Marokkaanse saus, recept uit de Marokkaanse keuken.

Read more
Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip/Groenten of kaas, Lekkere bladerdeeghapjes die je kan vullen naar eigen smaak en fantasie.

Read more
Harsha koekjes

Harsha koekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Harsha koekjes, simpel en lekker. Meng alle ingrediënten met elkaar, voeg smid toe kneed dit tot een soepel deeg.

Read more
Slagroomgebak

Slagroomgebak

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Slagroomgebak, klop in een kom 4 dooiers met 35 gr. suiker tot een romige crème. klop met een schone garde 4 eiwitten met een snufje zout goed stijf.

Read more
Harira - Marokkaanse soep

Harira – Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn voor je lichaam na een dag vasten. Buiten de ramadan kun je de soep uiteraard ook eten hoor, lekker met een hapje erbij of voor de lunch. Als voorgerecht kan ook, maar de soep is ...

Read more
Voorgerecht salade

Voorgerecht salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Voorgerecht Salade, Kook de pasta of rijst, de aardappels en de wortels gaar, doe het allemaal in aparte bakjes.

Read more
Walnootkoekjes

Walnootkoekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Heerlijke walnootkoekejs, je moet een speciaal walnootpannetje hiervoor hebben. Ik plaats daar de foto nog van. Ik heb het pannetje in Marokko gekocht, maar ik hoorde dat ze hier in Beverwijk ook te koop zijn.

Read more