Recipe Type: Hoofdgerechten
Krijg je bezoek of wil je gewoon heerlijk koken en heb je inspiratie nodig voor een makkelijk of juist een uitgebreid hoofdgerecht? Hier vind je heerlijke hoofdgerechten uit de Marokkaanse keuken, maar ook uit andere keukens, bijvoorbeeld: Spaans, Italiaans, Nederlands, Arabisch of Oosters. Tajine's, Marmita's, couscous, Paella, spaghetti, couscous en nog veel meer. Je kan natuurlijk ook je eigen recepten hier plaatsen.
Kipbestilla – Pastila
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read moreVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read moreHoe gebruik je een tajine
Vaak wordt er gevraagd hoe je het beste een tajine kan gebruiken. Het ligt er natuurlijk aan van welk materiaal de tajin is gemaakt.Vraag altijd bij aankoop aan de verkoper of de tajin geschikt is om in te koken, of dat het een decoratiestuk is..
Read more