Recipe Type: Hoofdgerechten
Krijg je bezoek of wil je gewoon heerlijk koken en heb je inspiratie nodig voor een makkelijk of juist een uitgebreid hoofdgerecht? Hier vind je heerlijke hoofdgerechten uit de Marokkaanse keuken, maar ook uit andere keukens, bijvoorbeeld: Spaans, Italiaans, Nederlands, Arabisch of Oosters. Tajine's, Marmita's, couscous, Paella, spaghetti, couscous en nog veel meer. Je kan natuurlijk ook je eigen recepten hier plaatsen.
Lamsvlees met gedroogde pruimen
Lamsvlees met gedroogde pruimen, eieren, olijven en patatjes
Read moreVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read moreLibanese kipkebab
Kipkebab wordt gemaakt in heel veel landen rondom de Middellandse Zee zoals in Turkije, Griekenland, Egypte, Libanon, Syrië en zelfs in India.....Het wordt gemaakt van gegrild kippengehakt met heel veel lekkere specerijen en kruiden met daarbij lekkere salades naar keuze. Je kunt het ook opdienen op een dürümvel (een soort ...
Read moreMosseltajine met worteltjes
Ben je een fan van zeevruchten, dan is deze tajine misschien wel iets voor jou.....
Read moreTajine van geitenvlees met zoete aardappelen
Geitenvlees wordt eigenlijk niet zoveel gegeten in Nederland, maar het is erg lekker en vooral in dit onderstaande tajinerecept.....
Read more