Loader

Turkse kuru pasta

2010-09-15
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 16
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

16 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *250 gr margarine(kamertemp)
    *1 glas poedersuiker
    *1 pakje vanillesuiker
    *1 theelepel bakpoeder
    *1 ei
    *2 glazen meel
    *voor erop geschaafde pistachenoten,geschaafde amandelen en honing
    *voor ertussen nuttela chocoladepasta

Method

Step 1

Doe in een kom de margarine en poedersuiker mix het goed daarna de ei, meel, bakpoeder en de vanillesuiker kneed het tot je een mooie deeg hebt en laat het deeg 10 minuten rusten open je deeg met de deegroller en maak er vormen in welke vorm je het wilt. Beleg de bakblik met bakpapier en bak de koekjes op 175 C ze moeten niet bruin worden! Laat de koekjes afkoelen en pak daarna een koek en smeer en met een mes nutella op en leg een koekjes erop en smeer alleen de bovenste laag met honing endaarna door de geschaafde amandelen of pistachenoten halen wat je maar wilt..

Eet smakelijk

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.