Loader

Turkse fetabroodjes

2008-10-04
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 12
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

12 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • voor deeg:
    1 eiwit
    150 gram margarine/roomboter
    1 glas yoghurt
    1 eetlepel zout
    3,5 / 4 glazen bloem
    1 pakje bakpoeder
    voor fetavulling:
    4 glazen fetakaas
    2 geraspte tomaten(hoeft niet)
    1 glas peterselie (in kleine stukjes gesneden)

Method

Step 1

Verwarm je oven op 175C.

Mix alle fetavulling benodigheden.
Mix alle deegbenodigheden doorelkaar.
Verdeel van het deeg bollen (hoe groot je het wilt) en rol het met een deegroller open doe er fetavulling erin en maak het aan de zijkanten dicht.
Smeer er bij op alle broodjes eigeel en doe er groene peper erop als je wilt.

Bak het 25 a 35 minuten..

Deel dit recept met anderen

Comments (21)

  1. posted by oma on 06-10-2008

    hovel ml ziet een de glas merci

  2. posted by sadiye on 06-10-2008

    220 ml

  3. posted by halima33 on 14-10-2008

    kun je in plaats van bakpoeder ook gist gebruiken een wat bedoel je met geraspte tomaten vers tomaten een die dan raspen

  4. posted by sadiye on 14-10-2008

    Het is beter om bakpoeder te gaan gebruiken.Maar als je het toch wilt kan je wel gist gaan gebruiken ik maak het altijd met bakpoeder.Ja inderdaad verse tomaten moet je raspen.

  5. posted by sadiye on 16-10-2008

    halime en oma hebben jullie deze recept al gemaakt??

  6. posted by nonari on 23-10-2008

    hoe dik moet het deeg zijn.

  7. posted by sadiye on 23-10-2008

    het ligt eraan hoe dik je het wilt gewoon normaal

  8. posted by MiisKiitchen on 11-02-2009

    ik maak nu die broodjes maar jhaa bij gt deeg is het een beetje plakkerig
    dus pleasee helpp snl

  9. posted by sadiye on 11-02-2009

    doe er meel bij

  10. posted by ummsalman on 06-03-2009

    zo ziet er heerlijk uit joh! Masha’Allah…Maar wat bedoel je precies met een glas peterselie? En is het een glas van 200 ml?

  11. posted by sadiye on 06-03-2009

    ja

  12. posted by sadiye on 31-07-2009

    😀

  13. posted by T@m on 30-09-2009

    hmmmmmm

  14. posted by sadiye on 30-09-2009

    hahahaha 😛

  15. posted by T@m on 15-10-2009

    vraagje, wat bedoel je met 3,5/4 glas bloem?

  16. posted by sadiye on 15-10-2009

    hoi T@m dat is 3,5 a 4 waterglazen bloem

  17. posted by T@m on 21-10-2009

    Dankje meid!

  18. posted by T@m on 21-10-2009

    ik dacht 3 glazen en dan 5/4 echt stom nu zie ik het pas!

  19. posted by sadiye on 21-10-2009

    hahahah 😀 maak niet uit

  20. posted by ilovecooking on 14-08-2010

    ik heb het gister gemaakt en het was heerlijk !!!!

  21. posted by sadiye on 25-08-2010

    😀 eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.