Loader

Taart

2007-10-08
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 18
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

18 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 4 eiren
    120g suiker
    120g meel
    fruit wat je wil, ananas,kiwi,aardbei,perzik
    slagroom
    jam
    prinsice decoration

Method

Step 1

Ik heb 3 laagjes, elk laagis 4eiren met 120suiker klopen zeker meer dan 10 min door kloppen.

Elk laagje eerst nat maken met opwarm jam daarn slagroom en wat stukjes fruit, daarna de taart met slagroom afgedekt en met fruit versieren en prinses decoration of wat je wilt

sorry ik kan nog niet good ned schrijven

Deel dit recept met anderen

Comments (10)

  1. posted by kadilin on 08-10-2007

    zit je ons lekker te maken met een mooie foto, waar blijven de ingredienten en de bereidingswijze
    ziet er wel erg lekker uit

  2. posted by kadilin on 09-10-2007

    salaam hanan kan je mij vertellen hoe je die foto er op heb gezet ik heb een foto voor bij de soesjes taart maarhet lukt mij niet

  3. posted by hanan.a.n on 09-10-2007

    kadilin een foto plaatsen staat onder naam van recept je klikt bladeren en je zoekt waar op je computer staat..tmana tkon fhamti chno kanksad

  4. posted by kadilin on 09-10-2007

    fijn dat je ook laat weten hoe je de taart maakt, ziet er lekker uit. En wat het nederlands betreft gaat toch best goed . gewoon veel oefenen ik begrijp alleen niet goed wat je in het marrokkans schrijf, ik ben een nederlandse vrouw en woon in marokko spreek wel redelijk arabisch maar toch moeilijk net als voor jou het nederlands

  5. posted by miss france on 10-10-2007

    wat zij in het arabisch heeft geschreven betekend, ze hoopt dat je begijpt wat ze bedoelt..
    Hanan, bedankt voor het recept..

  6. posted by kadilin on 10-10-2007

    assalaam miss france dank voor je uitleg fhamd had ik wel begrepen maar de rest niet in ben al blij dat ik het kan spreken en het ook begrijp maar jullie gebruiken in deze schrijftaal andere klinkrts zoals ze dat uitspreken in het frans KH is bijv G enz.znz. het is me nog niet geheel duidelijk maar dat komt vast nog nog assalaam en mebrouk l’3id

  7. posted by amientje on 27-10-2007

    wouw echt mooi hoor
    bedankr voor het recept

  8. posted by hanan.a.n on 29-10-2007

    chokran ahbiba

  9. posted by Fatima__ on 23-12-2007

    je hebt een mooie foto maar ik snap er niks van de beredingswijze waar moet je de meel doen daar staat aleen dat je er de 4 eienren en suier moet doen maar wat moet ik dan met het meel niet fout op vaten ­čśŤ

  10. posted by ouardia on 07-01-2008

    ik denk gewoon dat ze drie cakes hebt gemaakt en dan door twee dus in totaal 6 lagen en zij heeft dus twee taarten gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.