Loader

Shoarmarol

2006-12-04
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500 gr bloem
    1 zakje instant gist
    thl zout
    thl suiker
    beetje olie
    lauwwarm water
    ong 400 gr shoarma

Method

Step 1

maakt het deeg doorde bloem, gist zout en suiker door elkaar te roeren en daar elke keer een beetje water doorheen te mengen tot je een zachte deegbal heb die niet meer plakt

laat die dan afgedekt op een warme plaats een half uur rijzen

bak de shoarma intussen

verdeel het deeg in drie of vier bollen

rol ze uit tot dunne lappen verdeel hierover de shoarma en rol ze dan weer op

leg ze met het naadje onder op de bakplaat bak ze dan in ongeveer 20 a 30 min op 180 C hete luchtoven ong 160 C

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by charmoula on 16-12-2009

    moooi recept, maar ik durf niet aan dat deeg te beginnen…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.