Roti pannekoeken
2014-09-22- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - ongeveer 200 gram meel
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- beetje zout
- lauw water
Method
Step 1
Kneed bovenstaande tot een mooi soepel deeg. Laat het dan even rusten. Verdeel dan het deeg in kleine bolletjes ( kleiner dan mandarijntjes) . Bestrooi flink wat meel op je werkplek en rol met behulp van een deegroller tot een platte pannenkoek.
Leg hem dan neer je warme koekenpan. Ik heb ze zelf daarna een beetje ingesmeerd met een beetje olie. Dan omdraaien telkens tot de roti helemaal omhoog rijst en bol staat. Ik heb naast de koekenpan op een ander gaspitje een bbq grillplaat neergelegd en ze daar nog even op gelegd zodat ze echt goed omhoog rijzen en op bollen. Werk zo al je bolletjes af.....