Loader

Rayeb

2012-08-01
  • Servings: 7
  • Prep Time: 10m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 liter melk
    - Kristalsuiker naar smaak
    - 1 pot vanilleyoghurt
    - 1 zakje vanillesuiker

Method

Step 1

Halve liter melk aan de kook brengen en de andere helft melk, meng je daaronder de vanilleyoghurt en de vanille-en de kristalsuiker naar eigen behoefte, goed met elkaar mengen. Van zodra de andere helft van melk gekookt is, giet je die voorzichtig bij de andere helft( de koude) goed mengen, melk blijft vloeibaar!. En daarna heb je enkel nog die te verdelen over de glazen.

Dan neem je een pan ofzo, giet je daar kokend water in en daar plaats je dan uw gevulde glazen in die tot op de helft in het kokend water staan. Afdekken met cellofaan en deksel en op een droge koele plaats zetten en laten rusten voor een nachtje. Dan pas mag het in de koelkast geplaatst worden, na een nachtje te hebben gerust.

Daarna besaha o raha!!! 🙂 je kunt daarna die versieren met wat je wilt. Siroop, fruit whatever you like...

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by oum_ilyas on 02-08-2012

    ooh lekker raib. he maar hoeveel heb ik nodig van die vanillie yoghurt. je schrijft een pot. maar moet ik uitgaan van een liter of half liter. en als je de yoghurt met de suiker mengt mag dit met een mixer of moet het voorzichtig. dat de yoghurt dik blijft alvast bedankt. oum_ilyas

  2. posted by jeliamaghrebia on 06-08-2012

    Salam aleykoum oum_ilyas, ik heb gewoon een pot yoghurt van 125gr. en als je die mengt met suiker gewoon met de garde.. geen mixer gebruiken. Want zowiezo blijft het vloeibaar, je krijgt geen dikke massa fhemti? Als je nog met vragen zit, just let me now
    grts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.