Perzikcake
2013-02-23- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 60m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- eieren
- 150 gr suiker
- 150 ml olie
- 2 zakjes vanillesuiker
- 200 gr perzikyoghurt
- perziken uit blik
- zelfrijzende bloem
- amandelen
Method
Step 1
Klop de eieren samen met de suiker, vanillesuiker en yoghurt op. Hou hier een glas van opzij.
Doe nu de olie erbij en klop goed op. Daarna de zelfrijzende bloem.
Laat de perziken goed uitlekken en dep ze droog.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm en leg de halve perzikken op het beslag. Strooi er nu de amandelen op.
160 graden gedurende 45 min. Na die 45 min giet je het glas dat je appart hebt gehouden erop. Laat nog 15 min verderbakken.
Deze cake is een beetje flanachtig.
Recept heb ik ooit eens gehad van Ceuta en heb het aangepast.
posted by redromy on 03-05-2014
Salaam, hoeveel zelfrijzend meel heb je gebruikt?
Groetjes