Loader

Pasta met courgette en gegrilde zalm

2006-01-03
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 courgette
    1 ui
    1 teentje knoflook
    200 gr pasta naar keuze
    1 pak zalmfilets (250 gr), vers of uit de diepvries
    Peper en zout
    Olijfolie
    1 potje Grand'Italia Specialita Parmezaanse kaas en basilicum

Method

Step 1

Snijd de courgette in stukjes. Rasp de ui of snijd hem heel fijn. Pers de knoflook uit of snijd m fijn. Bak de knoflook met de ui in een pan met wat olie.

Voeg de courgette toe en laat even op laag vuur bakken tot de courgette een beetje zacht is.

Ondertussen de pasta koken zoals je gewend bent. Bestrooi de zalmfilets met peper en zout en bak ze in de grillpan gaar.

Roer het potje saus door het courgettemengsel. Giet de pasta af en meng door de saus.

Serveren met de zalm en salade.

Je kan de zalm ook gewoon in een koekenpan bakken of in de oven onder de grill doen.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by Rzinia on 26-03-2006

    al 2 keer gemaakt en het is heeeeeeeeerlijk!!!! ik doe er alleen ook stukjes rode paprika tussen.

  2. posted by sihamkleuter on 26-03-2006

    kan ik ipv courgette (lust ik niet)

    ook iets anders doen? bijv champignons of aubergine?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.