Monchou taart
2009-07-28- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 15m
Average Member Rating
(4 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 175 gram volkoren biscuit of bastogne koek
150 gram roomboter
200 gram MonChou (ligt in de koeling bij de kaas)
125 gram witte basterdsuiker
250 ml slagroom gekoeld
1 zakje vanillesuiker
1 zakje klopfix
1 blik kersen/aardbeien (vers mag natuurlijk ook)
Method
Step 1
Boter smelten op laag vuur in een pannetje.
Koekjes in de mixer (of met de hand)en bij de gesmolten boter voegen.
goed doorroeren en even wegzetten dit wordt je bodem.
slagroom, vanille suiker, klopfix stevig klopppen.
MonChou en basterdsuiker kloppen.
slagroom en MonChou bijelkaar doen.
de koekjes bodem in een vorm doen (taartvorm, ik doe het in een silicone muffin vorm dan krijg je aparte gebakjes staat zo leuk.)
het slagroom MonChou mengsel over de bodem strijken.
3 uur in de koelkast.
bij het opdienen pas het fruit erop doen, anders wordt het een kleffe boel.
smullen maar dames.
posted by sadiye on 28-07-2009
sow lekker hoor
posted by saartje2009 on 28-07-2009
Salaam,
Ik hebt het 2 dagen geleden uitgeprobeert en het was lekker ik ga morgen nog keer doen voor mij zus die op bezoek komt
Je krijgt te horen hoe het was..
Groetjes!!
posted by imane_* on 05-09-2010
ik dacht bij mijzelf…. nou kaas en taart enzo niet ekker, maar ik moet toegeven het is echt de moeite waard!!!
Dank je wel.