Loader

Monchou taart

2009-07-28
  • Servings: 1
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 175 gram volkoren biscuit of bastogne koek
    150 gram roomboter
    200 gram MonChou (ligt in de koeling bij de kaas)
    125 gram witte basterdsuiker
    250 ml slagroom gekoeld
    1 zakje vanillesuiker
    1 zakje klopfix
    1 blik kersen/aardbeien (vers mag natuurlijk ook)

Method

Step 1

Boter smelten op laag vuur in een pannetje.

Koekjes in de mixer (of met de hand)en bij de gesmolten boter voegen.
goed doorroeren en even wegzetten dit wordt je bodem.

slagroom, vanille suiker, klopfix stevig klopppen.

MonChou en basterdsuiker kloppen.

slagroom en MonChou bijelkaar doen.

de koekjes bodem in een vorm doen (taartvorm, ik doe het in een silicone muffin vorm dan krijg je aparte gebakjes staat zo leuk.)

het slagroom MonChou mengsel over de bodem strijken.

3 uur in de koelkast.

bij het opdienen pas het fruit erop doen, anders wordt het een kleffe boel.

smullen maar dames.

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by sadiye on 28-07-2009

    sow lekker hoor

  2. posted by saartje2009 on 28-07-2009

    Salaam,
    Ik hebt het 2 dagen geleden uitgeprobeert en het was lekker ik ga morgen nog keer doen voor mij zus die op bezoek komt

    Je krijgt te horen hoe het was..

    Groetjes!!

  3. posted by imane_* on 05-09-2010

    ik dacht bij mijzelf…. nou kaas en taart enzo niet ekker, maar ik moet toegeven het is echt de moeite waard!!!

    Dank je wel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.