Meloui -melwi
2013-03-25- Cuisine: Marokkaanse
 - Skill Level: Normaal
 - 
						

Toevoegen aan favorieten					 
- Servings: 1
 - Prep Time: 45m
 
Average Member Rating
(3.6 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
- 
							
Vegetarisch
Nee - 
							
Lactose
Nee - 
							
Dieet
Nee - 
							
Gluten
Nee - 
							
Kcal
Onbekend - 
							
Vet
Onbekend - 
							
Eiwitten
Onbekend - 
							
Carbohydraten
Onbekend 
Ingredients
- - Smida, ongeveer 400 gr ( fijne)
- zout
- wat droge gist ( half theelepeltje)
- lauw water 
Method
Step 1
Dit alles kneden, heeeeeeeeeeeeel goed kneden je mag geen korreltje smida meer voelen en in balletjes verdelen, deze invetten met wat olie/boter mengsel en laten rusten.
Daarna de meloui vouwen en als je vouwt deze met ongesmolten boter besmeren en besprenkelen met olie.
Na het vouwen nog eens laten rusten ( anders gaat het deeg scheuren als je het platdrukt) en afbakken in een pan.


			
	
					
							
							
							
							
							








