Makkelijke rijsttaart
2013-03-11- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 5
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(3 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 rol bladerdeeg
- 2 blikken dessertrijst ( bosto)
- 2 eieren
- 50 gr suiker
- 50 gr meel
- 2 vanillesuiker
- je kan op de bodem ook nog schijfjes appel of perzik leggen.
Method
Step 1
De rijst, eigelen, suiker, meel en vanillesuiker samen mengen.
Eiwitten opkloppen en toevoegen.
Je bakblik bedekken met het bladerdeeg en hierop schijfjes appel of perzik en daarop je rijstmengsel.
Bakken op 180 graden gedurende 40 min.
Is echt een makkelijke en lekkere rijsttaart.
Na afkoelen bestrooien met poedersuiker.