Mafrouk – msemen
2008-07-08- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(2.7 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1 kommetje griesmeel (Smid
2 kommetjes Bloem (Meel)
ong. 1 kommetje lauwwater (doe het op gevoel)
1 theelepeltje Zout
Method
Step 1
Als eerste de griesmeel goed vochtig maken moet een soort van papje worden, daarna meel erbij goed kneden, beetje bij beetje water toevoegen moet een zachte deeg worden na het goed kneden.
Bolletjes vormen en elke bolletje met olie vetten en in huishoudfolie of plastic afdekken mag geen lucht bij.
Na 25 min kun je elke bolletje afwerken en vouwen.
En dan afbakken in een pannetje of pizzapan...
posted by firdausnoor on 29-11-2008
dzjakallahoe gairan ,eindekijk want ik ben niet zo goed met mat bekers milien decci ulahi, maar alhamd
posted by Druifje on 30-11-2008
Graag gedaan!
posted by moslima1997 on 05-04-2009
zo tezien bij jij een rifie wij zeggen mefrouk
posted by Juffie on 21-01-2010
Wij zeggen rghayef