Loader

Mafrouk – msemen

2008-07-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.7 / 5)

2.7 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 kommetje griesmeel (Smid
    2 kommetjes Bloem (Meel)
    ong. 1 kommetje lauwwater (doe het op gevoel)
    1 theelepeltje Zout

Method

Step 1

Als eerste de griesmeel goed vochtig maken moet een soort van papje worden, daarna meel erbij goed kneden, beetje bij beetje water toevoegen moet een zachte deeg worden na het goed kneden.

Bolletjes vormen en elke bolletje met olie vetten en in huishoudfolie of plastic afdekken mag geen lucht bij.

Na 25 min kun je elke bolletje afwerken en vouwen.

En dan afbakken in een pannetje of pizzapan...

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by firdausnoor on 29-11-2008

    dzjakallahoe gairan ,eindekijk want ik ben niet zo goed met mat bekers milien decci ulahi, maar alhamd

  2. posted by Druifje on 30-11-2008

    Graag gedaan!

  3. posted by moslima1997 on 05-04-2009

    zo tezien bij jij een rifie wij zeggen mefrouk

  4. posted by Juffie on 21-01-2010

    Wij zeggen rghayef

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.