Lamskebabs
2006-01-03- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 4 eetl olijfolie
sap van 1 citroen
2 teentjes knoflook
1 eetl paprikapoeder
cosbar
1 th komijn
1 th harissa
1 th honing
1 kg lamsvlees van de schouder
spiezen of die houte stokjes als je die spiezen niet hebt.
Method
Step 1
Roer in een kom alle ingredienten door elkaar tot een marinade en meng het vlees erdoor. Laat het minimaal 2 uur marineren, of een hele nacht is nog beter.
Haal het vlees een uur voor bereiding uit de koelkast. en rijg het aan de spiezen/stokjes. verhit de grilplaat en grill ze 10 a 15 minuten of rooster op BBQ
eet sSimpel dames!
posted by ellouisa on 03-01-2006
Lekker 😀