Koude Marokkaanse wortelsalade
2005-10-18- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(4 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 700 gr bospeentjes
- 1 sjalot
- halve bos koriander
- halve bos bladpeterselie
- sap van 1 citroen
- 3 eetlepels azijn
- flinke scheut olijfolie
- 1 theelepel komijn
- peper en zout
Method
Step 1
Maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje zout gaar. Giet ze af en spoel ze met koud water en laat ze door en door koud worden in een bad met ijswaer.
Snij de worteltjes in piepkleine plakjes en meng met de fijngehakte kruiden, citroensap, azijn, gesnipperde sjalotje, olie, komijn, peper en zout.
Tenminste een uur laten rusten in de koelkast!