Loader

Kleine walnootbroodjes

2008-12-10
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *65 g walnoten gehakt
    *2 eieren
    *125 g suiker
    *225 g bloem
    *1 el room
    *1/2 tl rozenwater of ander smaakje

Method

Step 1

Klop de eieren met de suiker.
Voeg bloem toe en room klop weer. Dan voeg je de walnoten en het smaakje toe.
Laat het deeg 20 minuten staan.
Je kan met natte vingers balletjes maken, de grootte van een kastanje.
Die druk je dan plat op het bakpapier.
Bak ze ca. 16 minuten op 180ºC. Ze blijven blekescheten.
Laat ze afkoelen of maak een glazuur van poedersuiker (koffie- en of mokkasmaakje) met weinig water en smeer het erover als ze nog heet zijn. Dit zijn meer een soort broodjes dan koekjes.

Recept 18 stuks

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by xchidax on 11-12-2008

    ziet er lekker uit meid!

  2. posted by sadiye on 11-12-2008

    dankjewel

  3. posted by ahhadouch on 15-09-2009

    nou meid al je recepten die ik bekeken heb,zien er lekker uit een dikke pluim.

  4. posted by sadiye on 15-09-2009

    dankjewel ahhadoch ik hou van zoete dingen 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.