Loader

Iskender

2010-02-17
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Turks brood
    tomatenpurree
    doner ( ik koop van die kant en klare in pakjes;)
    Turkse yoghurt
    knoflookteentje
    zout,peper,pull biber ( rode gedrgde pepertjes)

Method

Step 1

Tomatensausje maken van tomatenpurree met zout peper pull biber je can ook cayennepeper gebruiken met wat water tot een mooi sausje maken.

Doner bakken.

Brood in dobbelsteentjes snijden en in de oven roosteren lekker knapperig!!
Yoghurt zout en knoflook een knoflooksausje maken.

Eerst leg je het geroosterde brood op een bord daarover doe je de tomatensaus. Daarover de doner. En daarover de yoghurtsaus,

Je kan het garneren met peterselie en/of geroosterde Turkse paprika's tomaten enz.

je kan de volgorde ook anders doe nvan het bord op maken moet je zelf weten!
zoals foto kan bijv. ook

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.