Loader

Griesmeelpudding met fruit

2015-01-16
  • Servings: 6
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

  • Banoffee taartjes - taartjes met banaan en karamel

    Banoffee Taartjes – taartjes met banaan en karamel

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 liter melk
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 100 gram griesmeel
    - 75 gram suiker
    - zout
    - aardbeitjes
    - muntblaadjes
    - slagroom

Method

Step 1

Breng de melk met de vanillesuiker aan de kook. Strooi er de griesmeel, de suiker en een snufje zout in. Laat al roerende ca. 10 minuten koken tot het dik is. Schep in een puddingvorm en laat afkoelen.

2 uurtjes in de koelkast en de pudding omdraaien op een dessertbordje, garneren met aardbeien en munt en als laatste een toefje slagroom.

Smakelijk

Deel dit recept met anderen

Comments (10)

  1. posted by Fati7a on 25-10-2005

    Ziet er heel lekker uit, masha’allah!
    Ik heb wel een vraagje. Ik heb geen puddingvorm. Kan je ook gewoon (licht ingevette) glazen gebruiken? Een paar kleinere porties maken en dan in de koelkast..jawel toch..?

  2. posted by Samyrah on 25-10-2005

    Ja kan maar je moet de glazen niet invetten maar gewoon even spoelen met water voor je de pudding erin giet.

  3. posted by Fati7a on 25-10-2005

    Oh kijk, daar had ik zelf niet aan gedacht. Dank je wel.

  4. posted by Goegie* on 26-10-2005

    Zeg zusters, wat is griesmeel precies? Is dat smid? 😮

  5. posted by Samyrah on 26-10-2005

    Ja dat si smid idd 😉

  6. posted by Goegie* on 26-10-2005

    Dankje, dat is snel. 🙂 En is dat dan groffe of fijne? Laatste vraag! 😀

  7. posted by Samyrah on 26-10-2005

    hahah ja zit hier op het werk achter mijn pc daarom zo snel;à
    fijne smid heb je het beste resultaat.
    groetjes

  8. posted by Goegie* on 26-10-2005

    Barak Allahoe Fiekie! Das makkelijk en beter voor mij natuurlij, ga het zeker eens proberen Insha Allah! Liefs!

  9. posted by MADAME CUISINE on 26-10-2005

    voor griesmeelpudding kan je beter griesmeel uit de supermarkt halen van het merk koopmans of van Atlanta.

  10. posted by Samyrah on 26-10-2005

    We doen het thuis gewoon met fijne smid en lukt altijd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.