Elfekkas
2006-03-21- Skill Level: Simpel
 - 
						

Toevoegen aan favorieten					 
Average Member Rating
(3 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
- 
							
Vegetarisch
Ja - 
							
Lactose
Nee - 
							
Dieet
Nee - 
							
Gluten
Nee - 
							
Kcal
Onbekend - 
							
Vet
Onbekend - 
							
Eiwitten
Onbekend - 
							
Carbohydraten
Onbekend 
Ingredients
- 3 eieren
kleine soepkom suiker ongeveer 150 gram
halve theeglas olie
halve theeglas mazhar
1 bakpoeder
halve kom grof gehakte amandelen met schil
halve theeglas zenzlen,sesamzaad (of meer)
1 eetlepel Nefe3, venkelzaad
1 eetlepel Habat Elglouwa, anijs
1 theelepel kaneel
klein beetje zout
meel 
Method
Step 1
- eieren met suiker vemengen.
 - olie toeveogen
 - mazher
 - zenzlen, sesamzaad, venkelzaad(gemalen of heel) en de anijs, kaneel
 - amandelen
 - bakpoeder
 - meel, en klein beetje zout.
 - Meel netzolang toevoegen tot je een mooi zacht deeg hebt.
 
- Oven voor verwarmen op 175 graden
 - Van het deeg staven maken en een paar keer rollen.
 - Staven met ruime afstand van elkaar op je bakplaat leggen, wel op bakpapier.
 - In de oven voor ongeveer 20 minuten.
 - Daarna in schuine plakjes snijden, wel geod de zijkanten vasthouden, want het kruimelt een beetje.
 - OP de platte kant leggen en weer terug in de oven tot ze mooi bruin zijn.
 


			
	
					
							
							
							
							
							









posted by zahira on 21-03-2006
Ik heb ze vandaag gemaakt en ze zijn heerlijk, bedankt voor het recept!!
posted by MADAME CUISINE on 22-03-2006
Graag gedaan Zahira1
P.s.: ik ben mmu2 van marokko.nl
posted by sadiye on 02-12-2008
heb je ook van de koekjes die aan de voorkant staan?
posted by amiena on 22-04-2009
je kan er ook rozijnen bij doen,voor de mensen die dat lusten,is heerlijk,echt een aanrader……..
posted by sadiye on 23-04-2009
madam cuisine heb jij ook het recept van de witte koekjes aan de voorkant?
posted by sadiye on 03-09-2009
🙁