Deeghapjes schrimp
2013-05-13- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Bijgerecht, Lunch, Snack
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 6
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Salaam alykoem zusters en broeders, hier heerlijke goed gevulde deeghapjes zeer makkelijk en snel te maken.
Ingredients
- Glazerige mihoen
- garnalen
- Gele of groene paprika
- ui
- sambal
Method
Step 1
Je pakt een pan en doet er een beetje olie in.
snijd de ui en doet het in de pan en vervolg de garnalen.
Zout en peper op gevoel! De mihoen laat je in een pannetje met gekookt water dekt dit af zodat het zacht kan worden.
Wanneer dit zacht is laat je het uit lekken en zet dit aan de kant.
de paprika snij je in blokjes en doe dit bij de ui en garnalen.
Gelijk daarna de mihoen er bij.
Sambal moet je op gevoel doen hoe meer hoe pittiger 🙂
Laat dit goed garen.
Bladerdeeg hapjes:
1 ei in een kommetje kapot roeren.
Snij de bladerdeeg vierkant door de midden en aan de zijkant nu moet je 4 kleine vierkantjes hebben .
Vul deze met de vulling die je net hebt gemaakt let op zorg dat de vulling is afgekoeld.
Je plakt de andere lege kleine bladerdeeg er op en druk deze plat en aan de rand even met een vorkje langs zodat je die leuke versiering krijg.
Bestrijk ze met ei en doe ze in de oven.
Wanneer ze klaar zijn zet ze op een grote schaal en eet ze met chili saus
Succes