Loader

Cordon bleu

2014-09-21
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 2 kippeborsten (filet)
    - 1 pakje jonge kaas plakken
    - 1 pakje kalkoen ham plakken (halal)
    - groene pesto
    - paneermeel
    - 2 eieren

Method

Step 1

Snijd de kipfilet in dunne plakken.

Bestrooi ze met zout.

Smeer ze in met groene pesto en leg er een kaas plakje en ham plakje op.

Leg er nu een kipfilet lapje op en leg op een bord.

Ga zo door tot je alle filets op heb.

Zet dit een uur in de koelkast, zodat het wat steviger wordt.

Roer een ei in een diep bord.

En strooi de paneermeel in een diep bord.

Rol de cordon bleu eerst in het eimengsel en dan in de paneermeel en bak in een ruime hoeveelheid olie in de koekenpan. 

(net zoals je vis bakt)

Eet smakelijk!!

Dit recept heb ik van mijn lieve nicht gehad en is echt een aanrader!! Zij gebruikt alleen i.p.v pesto, kipkruiden

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.