Loader

Chinese kool met komijn

2006-07-13
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Amlou – extra ingrediënten

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 flinke chinese kool
    1 grote rode en grote 1 gele paprika
    1 grote gesneden ui of 2 normale uien gesneden
    olijfolie extra virgine
    mespunt saffraan
    fikse theelepel komijn (met een bergje erop)
    1 afgestreken eetlepel korianderzaad uit de vijzel
    zout en peper

Method

Step 1

De gesneden uien apart in een koekenpannetje glazig bakken.

De chinese kool fijnsnijden, de paprika's schoonmaken en in blokjes snijden en samen in een wok bakken in de olijfolie (kan ook in oosterste wokolie). De saffraan toevoegen.

Alles bakken tot het zacht is. Dan de gebakken uien, komijn, koriander, peper en zout erdoor roeren.

Smakelijk eten!

Lekker met gegrilde kip, marokkaans brood en een groene salade.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by habaatje on 21-08-2008

    liefste met foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.