Chinese kool met komijn
2006-07-13- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1 flinke chinese kool
1 grote rode en grote 1 gele paprika
1 grote gesneden ui of 2 normale uien gesneden
olijfolie extra virgine
mespunt saffraan
fikse theelepel komijn (met een bergje erop)
1 afgestreken eetlepel korianderzaad uit de vijzel
zout en peper
Method
Step 1
De gesneden uien apart in een koekenpannetje glazig bakken.
De chinese kool fijnsnijden, de paprika's schoonmaken en in blokjes snijden en samen in een wok bakken in de olijfolie (kan ook in oosterste wokolie). De saffraan toevoegen.
Alles bakken tot het zacht is. Dan de gebakken uien, komijn, koriander, peper en zout erdoor roeren.
Smakelijk eten!
Lekker met gegrilde kip, marokkaans brood en een groene salade.
posted by habaatje on 21-08-2008
liefste met foto