Loader

Bloemkool kroketten

2010-08-13
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Kroketten:
    * 1 bloemkool
    * 2 eieren
    * 2 uien
    * 300 gram geraspte kaas
    * 1 waterglas bloem
    * komijn,zwarte peper,zout,(Turkse pul biber)(hoeft niet)
    *paneermeel
    Sausje:
    *yoghurt met knoflook,fijngesneden peterselie
    *olie om in te bakken

Method

Step 1

Snij de bloemkool in stukjes en kook het in water voor 10-13 minuten.
Pureer het en laat afkoelen.Meng behalve de paneermeel alle benodigheden voor kroketten door elkaar.Laat dit mengsel 30 min in de koelkast rusten. Geef het grote ovale vormen zoals op de foto en haal het door het paneermeel en bak het in de olie. Serveer het met het sausje op.

Eet smakelijk..

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.