Loader

Bakbananen in beslag

2006-10-23
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2 / 5)

2 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • * 2 bakbananen
    * halve pak bakmeel
    * 2 eieren
    * 3 eetlepels suiker
    * 1 a 2 zakjes vanillesuiker
    * klein pakje melk
    * pan met olie

Method

Step 1

Zet alvast de pan met olie aan.

de bananen schillen, in stukken snijden van 3cm bij 3 cm

Alles ingredienten bij elkaar doen, je krijgt dan een beslag die niet te doen of te dik moet zijn.

De stukjes banaan in het beslag doen en daarna rustig in de olie doen met een lepel

Goed doorbakken en uit laten lekken op een keukenrol..

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by nicjah on 05-12-2006

    hallo allemaal,
    tja in indonesie heet dit dus PISANG GORENG…wanner je beslag maakt v melk kan ut maar …wij doen ook weleens met water beslag doen,1 zakje vanille suiker maakt ut extra lekker en de bananen niet helemaal gerijpt .Je hebt ze in 3 varianten die bak banaan…als ze nog niet rijp zijn,als helf rijp zijn of geheel gerijpte bakbanaan ,het is net waar je het voor nodig hebt.de antillen gebruiken ze dit bij rijst gerechten…..wij doen dat bij de thee als we visite/bezoek hebben. of tussen doorjte voor ons zelf.
    eet smakelijk als je dit gaat maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.