Loader

Ajam pangang

2008-10-19
  • Servings: 4
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Kipfilet
    1 kopje suiker
    2 eetlepels ketchup
    2 eetlepels ketjap
    1 theelepel sambal
    1 teentje knoflook
    2 blikjes tomatenpuree
    liter water
    evt atjar of taugéh uit een potje

Method

Step 1

Bak de kipfilet en kruid ze flink met zout en peper ( of met kipkruiden). Fruit de ui en knoflook. Voeg daarna het water en vervolgens alle andere ingrediënten aan toe. Roer met een garde. Maak de saus evt. wat dikker met aangelengde maizena.

Serveer met atjar en rijst.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.