Loader

Recipes from Ingredient: Zout

Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.

Kinder pizza

Kinder pizza

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Kinder pizza, Neem het pizzadeegje en zoek naar je eigen verbeelding groenten of een andere garnituur, waarmee je een leuke versiering kan maken.

Read more
Pizzabroodjes met tonijn

Pizzabroodjes met tonijn

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.6 / 5)

Pizzabroodjes met tonijn, Haal de pitabroodjes uit de verpakking en snijd elk pitabroodje door het midden met een scherp mes. Je zult misschien merken dat de pitabroodjes een beetje kruimelen, maar dat maakt niks uit.

Read more
Loempia's

Loempia’s

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Loempia's, Heerlijk zijn deze, maar je kan natuurlijk een andere vulling kiezen: met gehakt, garnalen of alleen groenten. En in plaats van mihoen gekookte rijst.

Read more
Aardbeimolentjes

Aardbeimolentjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in een beslagkom. De platte kaas, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker, poedersuiker en zout toevoegen.

Read more
Garnale kroketjes

Garnale kroketjes

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Garnale kroketjes, heerlijk met een salade en frietjes.. Verhit de boter, roer de bloem erdoor en bak deze op zacht vuur ± 3 min

Read more
Pita broodje met lamsvlees

Pita broodje met lamsvlees

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Pita broodje met lamsvlees, Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.

Read more
Kip nuggets

Kip nuggets

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

kip nuggets, Snij de kipfilets in even grote stukken. Haal ze door de bloem en daarna door het losgeklopte ei.

Read more
Gebraden koteletjes

Gebraden koteletjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Deze koteletjes zijn heerlijk met de zelfgemaakte jus erbij. Snij paprika, ui en kasbour in kleine stukjes en stop ze in een keukenmachine dat alles maalt. Doe alles in een teiltje en voeg zout en de kruiden toe.

Read more
Vlees met gedroogde pruimen en amandelen

Vlees met gedroogde pruimen en amandelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Traditioneel Marokkaans recept wat ook veel op feesten word geserveerd!

Read more
Mhensha van vis

Mhensha van vis

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.

Read more