Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Garnale kroketjes
Garnale kroketjes, heerlijk met een salade en frietjes.. Verhit de boter, roer de bloem erdoor en bak deze op zacht vuur ± 3 min
Read morePita broodje met lamsvlees
Pita broodje met lamsvlees, Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.
Read moreKip nuggets
kip nuggets, Snij de kipfilets in even grote stukken. Haal ze door de bloem en daarna door het losgeklopte ei.
Read moreTortilla met groenten
Tortilla met groenten, Ik gebruik de hieronder beschreven groenten, maar je kunt zelf ook andere groenten gebruiken en voor degene die van spinazie houden kunnen ook spinazie toevoegen. Ikzelf lust geen tortilla met spinazie.
Read morePasta met broccoli roomsaus
Pasta met broccoli roomsaus, Ik maak deze pasta ook soms zonder paprika maar de paprika kleurt het wel mooi maar je kan varieren met andere groentes
Read moreTuinbonen op zijn Marokkaans
Tuinbonen op zijn Marokkaans, Lekker simpel gerecht wat je erbij kan serveren, ik serveer het meestal met gebraden vlees/vis
Read moreGebakken garnalen
Gebakken garnalen, ik serveer deze garnalen meestal met gebakken vis en charmila en soms gebruik ik gewoon gepelde garnalen die in de supermarkt kan kopen
Read moreGebraden koteletjes
Deze koteletjes zijn heerlijk met de zelfgemaakte jus erbij. Snij paprika, ui en kasbour in kleine stukjes en stop ze in een keukenmachine dat alles maalt. Doe alles in een teiltje en voeg zout en de kruiden toe.
Read moreMhensha van vis
Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.
Read more