Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Kinder pizza
Kinder pizza, Neem het pizzadeegje en zoek naar je eigen verbeelding groenten of een andere garnituur, waarmee je een leuke versiering kan maken.
Read morePizzabroodjes met tonijn
Pizzabroodjes met tonijn, Haal de pitabroodjes uit de verpakking en snijd elk pitabroodje door het midden met een scherp mes. Je zult misschien merken dat de pitabroodjes een beetje kruimelen, maar dat maakt niks uit.
Read moreAardbeimolentjes
aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in een beslagkom. De platte kaas, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker, poedersuiker en zout toevoegen.
Read moreGarnale kroketjes
Garnale kroketjes, heerlijk met een salade en frietjes.. Verhit de boter, roer de bloem erdoor en bak deze op zacht vuur ± 3 min
Read morePita broodje met lamsvlees
Pita broodje met lamsvlees, Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.
Read moreKip nuggets
kip nuggets, Snij de kipfilets in even grote stukken. Haal ze door de bloem en daarna door het losgeklopte ei.
Read moreGebraden koteletjes
Deze koteletjes zijn heerlijk met de zelfgemaakte jus erbij. Snij paprika, ui en kasbour in kleine stukjes en stop ze in een keukenmachine dat alles maalt. Doe alles in een teiltje en voeg zout en de kruiden toe.
Read moreMhensha van vis
Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.
Read more