Loader

Recipes from Ingredient: Zout

Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.

Calamares fritos a la Romana

Calamares fritos a la Romana

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

calamares fritos a la Romana, Frituur de calamares zorgvuldig, want de inktvis wordt taai en elastiekerig als hij te lang wordt gebakken, maar als je het goed doet, wordt de inktvis zacht en sappig.

Read more
Stokbrood met geitenkaas

Stokbrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Stokbrood, Zeef het meel, en het zout met het volkorenmeel in een grote kom. Los de gist op in het warme water en doe dat bij het meel.

Read more
Tortilla met gehakt

Tortilla met gehakt

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Tortilla met gehakt, Je snippert de ui in kleine stukjes samen me paprika.Dat doe je op de koekenpan en laat je beetje goudbruin bakken samen met zwarte/witte peper, zout, koriander en peterselie, daarna laat je het uitlekken op keukenpap

Read more
Baghrir - gringo - marokkaanse pannekoek

Baghrir – gringo – marokkaanse pannekoek

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Baghrir - Gringo - Marokkaanse Pannekoek, je neemt een mengkom en giet daar 400 ml lauw water in, hierin verbrokkel je de gist en je roert tot dat die opgelost is.

Read more
Spaanse aardappelsalade

Spaanse aardappelsalade

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.1 / 5)

Spaanse aardappelsalade, schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af en laat afkoelen.

Read more
Kersenvlaai

Kersenvlaai

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Kersenvlaai, Een heerlijke vlaai met kersenvulling. Ik heb hem een tijdjes geleden al 2 keer gemaakt en gisteren weer om de thuiskomst van mijn ouders van hun vakantie t vieren! Het komt oorspronkelijk uit een heel oud kookboekje van Dr. Oetker uit 1940 of rond die tijd.

Read more
Mini cakes

Mini cakes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Mini cakes, Meng de bloem en het bakpoeder en roer er het eier-suikermengsel door. Tot slot ook nog de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig onder roeren (niet meer kloppen).

Read more
Turkse komkommer salade

Turkse komkommer salade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Turkse komkommer salade, Heerlijk fris en gezonde salade.

Read more
Marokkaanse harcha

Marokkaanse harcha

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Harcha (ook wel gespeld als harsha) is een Marokkaans gebakken broodsoort gemaakt van griesmeel, boter. Je kan het een beetje vergelijken met een Engelse muffin maar dan niet zo zoet. Het doet velen denken aan maisbrood.

Read more
Slagroomtaart - Aardbeien

Slagroomtaart – Aardbeien

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more