Loader

Recipes from Ingredient: water

Knapperige amandelkoekjes

Knapperige amandelkoekjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Knapperige amandelkoekjes, Eerst moeten de amandelen ontveld en fijngemalen worden. Doe de amandelen een paar minuten in kokend water. Giet het water weg en spreid de amandelen op een doek.

Read more
Basmati rijst met kipvleugels

Basmati rijst met kippenvleugels

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Basmati rijst met kipvleugels, Neem wel een goede geurige Basmati rijst, en wees zuinig met zout omdat je bouillonblokje gebruikt, je wilt toch geen zoutige eten op tafel zetten.

Read more
Tajine met kip en groenten

Tajine met kip en groenten

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Tajine met kip en groenten, Met warm knapperig brood eten, je kunt er een simpele salade erbij nemen, maar ik doe zonder want je raakt snel vol van die tajine!!!

Read more
Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more
Harira - Marokkaanse soep

Harira – Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn voor je lichaam na een dag vasten. Buiten de ramadan kun je de soep uiteraard ook eten hoor, lekker met een hapje erbij of voor de lunch. Als voorgerecht kan ook, maar de soep is ...

Read more
Broodpannenkoek - Pitabrood

Broodpannenkoek – Pitabrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Broodpannenkoek of pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.

Read more
Marmita

Marmita

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Marmita wat elke Marokkaan(se) wel kent en(veel)eet of niet! Zeer traditioneel maar iedereen maakt het op haar /zijn manier, maar niet weg te denken uit de Marokkaanse keuken!

Read more
Kinder pizza

Kinder pizza

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Kinder pizza, Neem het pizzadeegje en zoek naar je eigen verbeelding groenten of een andere garnituur, waarmee je een leuke versiering kan maken.

Read more
Aardbeimolentjes

Aardbeimolentjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in een beslagkom. De platte kaas, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker, poedersuiker en zout toevoegen.

Read more
Beren cake

Beren cake

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Beren cake, Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.

Read more