Recipes from Ingredient: Overig
Crostinis met tonijntapenade
Crostini's met tonijntapenade, Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 eetlepels olie en stokbrood ermee besprenkelen.
Read moreHarira – tomatensoep
Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men deze soep elke dag. De linzen horen erin, maar de kikkererwten zijn naar keuze. De soep kan ook met rundvlees worden gemaakt, pas de kooktijd dan aan (circa 3 uur).
Read morePangsits (gevulde wontonvelletjes)
Wontonvelletjes gevuld met vleesvulling, Pel voor de vulling de teentjes knoflook en hak ze fijn. Maak de prei schoon en snijd hem in dunne ringen.
Read moreRoerbakmie met kipfilet en garnalen
Heerlijke mie met kipfilet en garnalen. Snij de kipfilet in blokjes, doe ze in een grote wok. (of pan) scheutje olijf olie en een scheutje zonnebloemolie Snipper een ui bij doe de gewassen en gesneden prei bij. Doe er de gesneden champignons bij.
Read moreGefrituurde garnaalballetjes
Gefrituurde balletjes van garnalengehakt met broodblokjes- korst, Verwijder de korsten van het brood. Snij het brood in blokjes van ongeveer 6 mm, leg ze naast elkaar op een bakplaat en laat ze op kamertemperatuur uitdrogen.
Read moreMini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes
Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes. Lekkere authentiek marokkaanse gerecht heerlijk bij de koffie/thee na iftar
Read moreAmandel-shortbread met Chocolade-dipping
Amandel-shortbread met Chocolade-dipping, Bekleed de bakvorm met bakpapier en doen de mengsel erin, strijk het even glad. Bak de in 25- 30 minuten goudbruin.
Read moreMarokkaanse tomaten paprika salade
Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken doorheen ( uit blik met olie )
Read moreTonijnsteaks met tomatentapenade
Tonijnsteaks met tomatentapenade, dit is echt lekker...dus uitproberen doe er wat heerlijke patatjes bij!
Read more