Recipes from Ingredient: Overig
Champignons kaassaus
Champignons kaassaus, Kant-en-klare sauzen krijgen een extra volle smaak als u ze bereidt met melk in plaats van water.
Read moreItaliaanse pastasaus met gehakt
Italiaanse pastasaus met gehakt, Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en de bleekselderij tot de groenten zacht zijn
Read moreGevulde bladerdeeg met kaas of kip
Gevulde bladerdeeg met kaas/kip, Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook je de kipfilet in een scheut olijfolie. Snipper de uien en eventueel prei en laat het bakken in olie.
Read moreKippenpootjes met aardappels
Gekruide kippepootjes met aardappels in de oven, De kippepootjes laten marineren in een sausje van olijfolie, citroensap, event. ketjap, knoflook, kipkruiden (Silvo), gesnipperd ui, peper, peterselie en event. andere kruiden.
Read moreTortilla met groenten
Tortilla met groenten, Ik gebruik de hieronder beschreven groenten, maar je kunt zelf ook andere groenten gebruiken en voor degene die van spinazie houden kunnen ook spinazie toevoegen. Ikzelf lust geen tortilla met spinazie.
Read morePasta met broccoli roomsaus
Pasta met broccoli roomsaus, Ik maak deze pasta ook soms zonder paprika maar de paprika kleurt het wel mooi maar je kan varieren met andere groentes
Read moreMhensha van vis
Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.
Read moreKoffiebroodjes
Koffiebroodjes, Onder tussen banketbakkersroom klaar maken zie verpakking hoe het moet. amandel aroma en rozijnen aan toevoegen.
Read more