Loader

Recipes from Ingredient: Overig

Tonosalata

Tonosalata

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tonijnsalade, Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kom. Doe de ui, peterselie en sla erbij. Nu de mayonaise toevoegen (begin met twee a drie eetlepels), kijk of het lekker smeuïg wordt, voeg anders nog wat toe.

Read more
Aardbeimolentjes

Aardbeimolentjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in een beslagkom. De platte kaas, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker, poedersuiker en zout toevoegen.

Read more
Kip nuggets

Kip nuggets

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

kip nuggets, Snij de kipfilets in even grote stukken. Haal ze door de bloem en daarna door het losgeklopte ei.

Read more
Beren cake

Beren cake

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Beren cake, Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.

Read more
Champignons kaassaus

Champignons kaassaus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Champignons kaassaus, Kant-en-klare sauzen krijgen een extra volle smaak als u ze bereidt met melk in plaats van water.

Read more
Italiaanse pastasaus met gehakt

Italiaanse pastasaus met gehakt

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Italiaanse pastasaus met gehakt, Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en de bleekselderij tot de groenten zacht zijn

Read more
Gevulde bladerdeeg met kaas of kip

Gevulde bladerdeeg met kaas of kip

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Gevulde bladerdeeg met kaas/kip, Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook je de kipfilet in een scheut olijfolie. Snipper de uien en eventueel prei en laat het bakken in olie.

Read more
Mehancha met amandelen

Mehancha met amandelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Mehancha met amandelen, Je gaat de amandelen en walnoten en sesamzaad malen, helft van sesam niet, doe je in een bak,

Read more
Vlees met gedroogde pruimen en amandelen

Vlees met gedroogde pruimen en amandelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Traditioneel Marokkaans recept wat ook veel op feesten word geserveerd!

Read more
Mhensha van vis

Mhensha van vis

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.

Read more