Recipes from Ingredient: Overig
Sigaar; bamboekoekjes
Sigaar; Bamboekoekjes, Dit is een recept van Choumicha, zij heeft het afgelopen zaterdag gemaakt.
Read moreBasmati rijst met kippenvleugels
Basmati rijst met kipvleugels, Neem wel een goede geurige Basmati rijst, en wees zuinig met zout omdat je bouillonblokje gebruikt, je wilt toch geen zoutige eten op tafel zetten.
Read moreZoete broodjes
Zoete broodjes, Lekkere voor bij de koffie. Dit zijn echt heerlijke broodjes, je moet er wel tijd voor nemen.
Read moreGegrilde Koteletten met honing en italiaanse kruiden
Gegrilde Koteletten met honing en italiaanse kruiden, Ik heb ze gister gemaakt, en ze zijn heerlijk!! Wat wel belangrijk is, is dat je goed vlees moet kopen, dus een jong lammetje!!
Read moreVietnamese loempia’s
Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een bak met heet water en deze zacht worden en knip het in kleine stukjes van ongeveer 10- 15 cm lang.
Read moreBitterballen
Bitterballetjes, Breng in een pan het vlees met het kruidenbuiltje en de bouillon langzaam aan de kook en laat het in circa 1 uur op laag vuur gaar worden.
Read moreTraditionele nasi
Traditionele Nasi, Nasi is de Indonesische en Maleisische term voor gekookte rijst. In Nederland wordt de term nasi (soms geschreven als "nassi") vaak gebruikt om het gerecht nasi goreng aan te duiden.
Read moreFoe yong hai
Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...
Read more




