Loader

Recipes from Ingredient: olie

Surinaamse nasi

Surinaamse nasi

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

echt anders dan met een nasipakje kruiden!

Read more
Gevulde aardappelballetjes met gehakt

Gevulde aardappelballetjes met gehakt

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Lekker bijgerecht, te gebruiken bij groenten....

Read more
Briouats met amandelen

Briouats met amandelen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
Arabische lamsragoût

Arabische lamsragoût

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Heerlijke, hartig-zoete  Arabische lamsragout met rijst... 

Read more
Ghoriba's met amandelen

Ghoriba’s met amandelen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Read more
Bestilla met kip

Bestilla met kip

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Read more
Kip siniaa (kip oven schotel)

Kip siniaa (kip oven schotel)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Kip siniaa (kip oven schotel), Dit is echt een heerlijke kip ovenschotel, en makkelijk te maken, als je eens geen zin hebt om echt te koken, het duurt wel eventjes voor het klaar is, maar het is niet inspannend werk wat je moet doen.

Read more
Besbousa - basbousa

Besbousa – basbousa

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Besbousa, Basbousa, Dit is het recept voor besbousa / Basbousa, een Arabische zoete cake gemaakt van semolina.

Read more
De van alles en nog wat lekkere salade

De van alles en nog wat lekkere salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

De van alles en nog wat lekkere salade, Pasta aan de kook brengen met een een scheutje olijfolie en een kwart bouillonblokje. En de pijnboompitten licht roosteren, pas ze kunnen snel aanbranden als het vuur ook maar iets te hoog staat.

Read more
Paprikasalade

Paprikasalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Paprikasalade, heel simpel, maar heel lekker. Je kan de paprika's ook in een oven roosteren, maar let op dat ze niet te zacht worden.

Read more