Loader

Recipes from Ingredient: Mihoen

Pittige loempia´s

Pittige loempia´s

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more
Groente-kiploempia

Groente-kiploempia

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Groente-kiploempia, Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat olie in de pan gooi de kipstukjes erin met de roerbakgroente en doe er een scheut ketjap overheen, wat zout peper kerriepoeder en chilipoeder en roer bak het eventjes tot dat de groente gaar is.

Read more
Chinese mihoen

Chinese mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Mihoen is een dunne, Chinese noedel, gemaakt van rijstbloem. Het is ook bekend onder de naam bihoen (Mihoen en bihoen zijn beide benamingen uit de Min Nan talen) of rijstvermicelli. In Thailand staat deze noedel bekend als sen mie, in Vietnam als Bún, in de Filipijnen als bihon, in Maleisië ...

Read more
Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip/Groenten of kaas, Lekkere bladerdeeghapjes die je kan vullen naar eigen smaak en fantasie.

Read more
Loempia's

Loempia’s

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Loempia's, Heerlijk zijn deze, maar je kan natuurlijk een andere vulling kiezen: met gehakt, garnalen of alleen groenten. En in plaats van mihoen gekookte rijst.

Read more
Mhensha van vis

Mhensha van vis

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.

Read more
Roerbakmie met kipfilet en garnalen

Roerbakmie met kipfilet en garnalen

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Heerlijke mie met kipfilet en garnalen. Snij de kipfilet in blokjes, doe ze in een grote wok. (of pan) scheutje olijf olie en een scheutje zonnebloemolie Snipper een ui bij doe de gewassen en gesneden prei bij. Doe er de gesneden champignons bij.

Read more
Visbastilla - filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. Zowel de vis als de kippastilla worden vaak als hoofdgerecht geserveerd tijdens Marokkaanse bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Deze pastilla is zowel hartig als zoet van smaak, omdat er amandelen, kaneel en suiker in verwerkt ...

Read more