Loader

Recipes from Ingredient: laos

Ajam ketjap

Ajam ketjap

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Ajam Ketjap is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. De Ketjap saus maak je apart. Je kunt het met in stukjes gesneden kipfilet bereiden, maar lekkerder is (vind ik zelf) met kleine kippenpootjes!

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kip risotto

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Kip risotto

Read more
Surinaamse nasi

Surinaamse nasi

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

echt anders dan met een nasipakje kruiden!

Read more
Bami

Bami

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Simpele bami, maar heel smakelijk door de trassi. De trassi stinkt heel erg als je het bakt, maar dat trekt vanzelf weg. Je kunt de groentes uitbreiden met paksoi, amsoi, kousenband etc.

Read more
Rendang

Rendang

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Rendang (Minangkabaus: randang) is een van oorsprong Minangkabaus gerecht, dat tegenwoordig overal in Indonesië (en in Maleisië) geserveerd wordt.

Read more
Sayor lodeh

Sayor lodeh

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Sajoer lodeh (Indonesisch: Sayur lodeh) is een populair groentegerecht op basis van kokosmelk uit de Indonesische keuken.

Read more