Loader

Recipes from Ingredient: Kruiden

Arabische lamsragoût

Arabische lamsragoût

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Heerlijke, hartig-zoete  Arabische lamsragout met rijst... 

Read more
Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)

Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Een knapperig Marokkaans voorafje

Read more
Besbousa - basbousa

Besbousa – basbousa

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Besbousa, Basbousa, Dit is het recept voor besbousa / Basbousa, een Arabische zoete cake gemaakt van semolina.

Read more
Mini hartige taartjes

Mini hartige taartjes

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Mini hartige taartjes, Leuk tijdens de ramadan, daarbuiten kun je ook 1 grote taart maken.

Read more
Kip siniaa (kip oven schotel)

Kip siniaa (kip oven schotel)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Kip siniaa (kip oven schotel), Dit is echt een heerlijke kip ovenschotel, en makkelijk te maken, als je eens geen zin hebt om echt te koken, het duurt wel eventjes voor het klaar is, maar het is niet inspannend werk wat je moet doen.

Read more
Bananencake

Bananencake

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Bananencake, het mengsel in een ingevet bakblik gieten en bakken op 180° gedurende 1 uur.

Read more
Sinaasappel schijven

Sinaasappel schijven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Sinaasappel schijven, Schil de sinaasappels zo dat je ook het witte vel wegsnijd, dus je ziet dan het vruchtvlees.

Read more
Marokkaanse salade

Marokkaanse salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Marokkaanse salade, lekkere maaltijd salade, ideaal voor bezoek. Je kunt het een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren

Read more
Bami

Bami

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Simpele bami, maar heel smakelijk door de trassi. De trassi stinkt heel erg als je het bakt, maar dat trekt vanzelf weg. Je kunt de groentes uitbreiden met paksoi, amsoi, kousenband etc.

Read more
Rendang

Rendang

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Rendang (Minangkabaus: randang) is een van oorsprong Minangkabaus gerecht, dat tegenwoordig overal in Indonesië (en in Maleisië) geserveerd wordt.

Read more