Loader

Recipes from Ingredient: kikkererwten

Hoe bereid je Couscous

Couscous met kip en groenten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Ik heb voor de couscous de bereiding van Madame cuisine gebruikt (zie recept couscous met melk en pompoen). De kip met groenten is mijn eigen recept.

Read more
Tajin bel humis

Tajin bel humis

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Sulu kofte

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Kikkererwten, gehaktballetjes en aardappels

Read more
Harira de nationale Marokkaanse soep

Harira de nationale Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij. In de verschillende streken in Marokko bestaan verschillende varianten op deze soep. Tijdens de ramadan wordt harira dagelijks gegeten bij het verbreken van het vasten, dit omdat de ...

Read more
Houmous balila

Houmous balila

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.8 / 5)

Warm geserveerde Houmous

Read more
Pittige groenteschotel met pompoen en kikkererwten

Pittige groenteschotel met pompoen en kikkererwten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

We gaan op de vega tour!

Read more
Ischekred

Ischekred, koeienpoten met kikkererwten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

authentiek Marokkaans recept.

Read more
Kikkererwtensoep

Kikkererwtensoep

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

gezond en vullend

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Couscous met uien-rozijnensaus

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Vegetarisch couscousgerecht met uien-rozijnensaus voor 2 of 3 personen.

Read more
Marokkaanse kippensoep

Marokkaanse kippensoep

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Read more