Loader

Recipes from Ingredient: Garnalen

Garnalen zijn kleine kreeftachtigen uit de infraorde Caridea. Zowel in zout als in zoet water komen garnalensoorten voor, maar de meeste soorten leven in zee. Garnalen leven het liefst op een zandbodem waarin ze zich kunnen ingraven om zich te beschermen tegen predatoren.

Roerbakmie met kipfilet en garnalen

Roerbakmie met kipfilet en garnalen

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Heerlijke mie met kipfilet en garnalen. Snij de kipfilet in blokjes, doe ze in een grote wok. (of pan) scheutje olijf olie en een scheutje zonnebloemolie Snipper een ui bij doe de gewassen en gesneden prei bij. Doe er de gesneden champignons bij.

Read more
Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als je visitehebt. De schelpen kun je kopen bij een groothandel, als macro of bij de xenos, daar heb ik ze wel eens gezien. Mischien bij een Chinese toko ook. Succes!!

Read more
Visbastilla - filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. Zowel de vis als de kippastilla worden vaak als hoofdgerecht geserveerd tijdens Marokkaanse bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Deze pastilla is zowel hartig als zoet van smaak, omdat er amandelen, kaneel en suiker in verwerkt ...

Read more